Àrea de coordinació

 

rehabi-li-tar.com és una plataforma virtual oberta, amb una estructura flexible en forma de malla o xarxa, on cada un dels seus nusos té una gestió autònoma. Això exigeix la definició d'unes pautes de funcionament vàlides per a una gran quantitat d'interessos i situacions. L'Àrea de coordinació té aquesta missió: proposar a les empreses i professionals l'acceptació d'unes regles d'actuació i vetllar pel seu compliment:

Àrea de coordinació

No es tracta d'interferir o condicionar l'activitat dels membres de la xarxa, sinó de regular-la i articular-la a dintre d'un espai coherent i transparent. Les empreses i els professionals vinculats a la xarxa, juntament amb les nostres dotze àrees i les nostres agències, poden aprofitar-se d'aquest espai compartit, on cada aportació reverteix en benefici de tots.

 

Tant si sou un particular com si sou un professional, una empresa, institució o associació, navegueu per aquest web i conegueu el valor potencial de la nostra xarxa. Si us interessa incorporar-vos a rehabi-li-tar.com, contacteu amb nosaltres a través del telèfon, formulari o correu electrònic de la barra lateral.

 

 

Edició 1 (03/04/2016)

Redactada per

Joaquim Iborra Posadas

joaquim.iborra.rehabi-li-tar.com