Sobre Ignacio Baixauli Quiles

 

Al llarg de la meva trajectòria professional, he acumulat gran experiència en l'àrea de les TIC aplicades a la gestió d'empreses, màrqueting online i comunicació, treballant en equip, tant com a freelance com per a empreses de el sector privat, ONG o organismes públics.

 

Programador i analista de sistemes

Com programador i analista, he treballat en empreses com València C.F., Caprabo o Fermax, portant la responsabilitat de diverses àrees relacionades amb les TIC, orientant la meva feina a obtenir la màxima rendibilitat en la gestió de la informació.

En l'actualitat, estic especialitzat en computació en El Núvol, sent expert en G Suite i programador a Google Apps Script, però sense deixar de banda altres plataformes com Wordpress, Shopify, Firebase, Slack, etc.

Incessant defensor de la feina col·laboratiu, segueixo de prop totes les novetats que es produeixen en aquest tipus d'eines, faig ús d'elles i difonc la seva implantació en jornades, cursos i conferències.

 

Coordinador de comunicació

Com a coordinador de comunicació, he treballat per a departaments de premsa d'equips de regates i esdeveniments esportius relacionats amb la vela en l'àmbit nacional.

Des de l'aparició d'Internet i des del meu primer contacte actiu amb aquest mitjà el 1994, la meva tasca en departaments de comunicació ha estat sempre molt orientada a l'optimització en cercadors, començant des de la mateixa aparició de Yahoo fins al seguiment de l'posicionament a Google i els seus diferents algoritmes d'indexació.

Amb l'arribada de les xarxes socials, formo part activa de Facebook, Google+ o Twitter sense descuidar altres xarxes més específiques en funció de l'perfil d'empreses o clients per a les quals he treballat.

Com a fotògraf de premsa, he treballat com a freelance i per destacades agència internacionals com la francesa DPPI o la italiana Sea & See, havent estat acreditat per enventos internacionals de tot tipus, entre els quals destaquen finals de Champions League, partits de futbol internacionals, Fórmula 1, mundials de MotoGP, Copa Amèrica de Vela, partits de UEFA i Lliga, mundials i campionats d'Espanya en diferents disciplines esportives com atletisme, golf, bàsquet, vòlei, etc.

Algunes de les meves fotografies han format part de portades, pàgines centrals i interiors de premsa especialitzada en els cinc continents.

 

Docent i formador

He impartit dos màsters en programació per a comerç electrònic a la Universitat Politècnica de València, així com formació ocupacional i per a adults en diferents ajuntaments, acadèmies i centres.

 

Google Street View Trusted Certified Photographer

Des de 2013, tinc la certificació de Google com a fotògraf, havent realitzat tours virtuals per a la Fundació Esportiva Municipal, Fira de València i altres empreses i comerços de la Comunitat Valenciana.

He estat acreditat per a Copa Amèrica per agències franceses i italianes, fotògraf eventual d'Alinghi i Shoholoza, fotógafo oficial de l'Trofeu de S.M. la Reina, Trofeu Costa Azahar, Trofeu Tabarca Ciutat d'Alacant, proves de RC44, Mundials d'IMS, Campionats europeus, d'Espanya i autonòmics, fotògraf oficial de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, acreditat per partits de futbol internacionals, Champions Leage (rondes classificatòries i final), UEFA, LFP i per Mundials de MotoGP i Fórmula1.

 

ONGs

He tingut el privilegi d'haver pogut col·laborar, tant com a treballador com a voluntari, per a Unicef.

 

 

Currículum a LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ibaixauli

Perfil a Google+: https://plus.google.com/+IgnacioBaixauliPlus

 

 

English

castellà

français

 

 

 

Edició 1 (10/11/2016)

redactada per

Ignacio Baixauli Quiles

ignacio.baixauli.rehabi-li-tar.com