Qui som

 

rehabi-li-tar.com és una iniciativa de Joaquim Iborra Posadas.

Després de 20 anys d'experiència en el sector de l'arquitectura, l'urbanisme, la construcció i la rehabilitació, és l'hora d'oferir una plataforma capaç de resoldre una variadíssima i complexa demanda. Tan diversa és la demanda, que una sola empresa no serà capaç de donar-ne satisfacció completa i eficient. Si la demanda és diversa, l'oferta no ho és menys. El client, a l'hora de contractar un servei, s'enfronta a una difícil elecció, sense referències fiables. Nosaltres ens comprometem a garantir la transparència d'aquest procés.

 

rehabi-li-tar.com no només és una empresa. És una xarxa de professionals i empreses dedicades a la gestió i promoció de la rehabilitació. Això inclou serveis molt diversos: la rehabilitació constructiva i estructural dels edificis, l'aprofitament d'espais comuns, la implantació d'energies renovables i de plans d'eficiència energètica, la gestió econòmica de les comunitats de propietaris, el seu finançament, la recerca de possibles fonts d'ingressos, la promoció d'habitatges, la gestió de serveis comuns i molts altres.

 

Cap empresa pot abastar un àmbit tan divers. Cada necessitat ha de ser resolta per especialistes, sota la seua pròpia responsabilitat i garanties. Però és imprescindible la coordinació i integració de tots ells en una plataforma comuna. Nosaltres oferim aquest espai compartit, on cada nòdul de la xarxa hi aporta el seu coneixement i experiència específics i on, a canvi, troba unes pautes d'actuació i difusió que en solitari no podria plantejar-se.

 

Us convidem a incorporar-vos a la nostra xarxa i a aportar-hi la vostra experiència. Exploreu la barra lateral i descobriu el seu valor i potencial.

 

 

Edició 1 (12/08/2016)

Redactada per

Joaquim Iborra Posadas

joaquim.iborra.rehabi-li-tar.com